On altres van somiar maduixes,
nosaltres criem vinya

Mentres prenem un vi ens permets una xicoteta historia?.La nostra vinya va ser un dia un cultiu de maduixes , junt al Parc Natural del Montgó a escassos quilòmetres del mar (segons com bufe el vent, pots oldre la sal en l'aire) junt a la xicoteta localitat de Jesus Pobre.

Uns camps que van ser abandonats i la terra els va fer seus, soterrant les antigues plantes i creant, quasi sense voler, el germen del que fa tan especial els nostres vins.<

Entendrà ara que el nostre celler sols podía tindre un nom: Benvinguts a Les Freses.

Un vi amb sabor mediterrani, el TERROIR a la copa
Enamorarem als íbers, als romans, als pirates,
a Alejandro Dumas. Alguna coseta especial
tindrà esta terra, no creus?

Diuen que el vi et pot transportar en el temps.Perfecte, anem d'un glop al segle VI abans de Crist.Molt prop d'ací,en l'alt de Benimaquia, trobem les restes del que va ser el primer celler d'Europa.En eixa mateixa terra creixen les nostres vinyes. Hi han algunes coses es mantenen immutables: el Montgó, la mar i una forma d'entendre la vida i el vi.

O siga que no hem inventat res.Simplement tractem de fer el millor ús de l'herència que ens van deixar.

El futur és el passat
Fes tu el brindis.
Nosaltres posem el vi.

Distintes varietats amb un mateix origen. Fermentats en els nostres depòsits d'acer amb llevats pròpis, en damajoana o en les àmfores de fang, respectant els temps i costums tradicionals. Li convidem a descobrir els nostres vins. Amb ells descobrirà també la nostra forma d'entendre el món.

LES FRESES
En visual és groc pallós clar, brillant i amb reflexos verds típics de la moscatell i en nas és un moscatell ple de flors fresques, gessamí, flor del taronger, camamilla, rosa i pólvores de talc. En boca, sec totalment, plaent, cítric amb llimoner, té pètals carmosos i el seu retrogust és llarg en boca, de fenoll, gingebre i pebre blanc, salí i de toc a aranja.
L'HORABONA
En visual és groc pàlid amb reflexos verds. En nas és intens i moscatell franc, florals a rosa i flor de taronger intensos. En boca és complex i sec, ple de tocs de forn i mantega, en retro nasal torna la sensació de flors blanques i talc.
ÀMFORA
En visual és or, net i brillant amb reflexos palla. en nas és intens i distingit, amb aromes florals a gessamí i amb notes vegetals a camamilla i fonoll. en boca és complex i sec, distingim la seva microoxigenació i els seus llevats, en retronasal recorda la mantega fresca.
DOLÇ
Color daurat intens com la mel. Passes en nas, ametles i fenc. En boca és envolupant i pesar del seu sucre manté la frescor per la seua alta acidesa. Ens abraça i ens abriga. Deliciós maridatge amb formatges blaus i picants estil Stilton o cabrales o amb foie, paté i carns.
ROSA
Brevíssima producció en tranquil i en escumós d'una planta "albina" de moscatell negre. franc en la seva varietat en nas i fresc i àcid en boca. enorme treball de laboratori del nostre biòleg volgut jaume X. soler que ha clonat durant 12 anys una planta de moscatell rosa, un defecte de la natura que ens fa molt feliços.
XIULIT
És un raïm lleuger en grau alcohòlic i color, amb records a cirera àcida i taronja sanguina. Molt cremosa en boca, fresca i agradable pels seus records lactis i de fruites rojes.
TALLARUQUES
Lleuger en grau alcohòlic i color, nas intens de pebre i amb records a mores i fruits negres frescos en boca. Una retro nasal amable, equilibrada, llarga i profunda de maduixa en compota.
CUPERTINO
De parcel·les de Llíber, de varietat giró (garnatxa autòctona) en sòls calcaris. la fermentació té lloc espontàniament sense addicio de llevats, en dipòsits d'acer inoxidable i la seva criança va ser de 20 mesos en bóta de roure francès. Color vermell teula amb reflexos morats i amb una llàgrima abundant.
PAQUITA MUT
En visual és groc pallós clar, brillant i amb reflexos verds típics de la moscatell i en nas és un moscatell ple de flors fresques, gessamin i rosa. En boca, l’antiguitat de les seues vinyes es fan molt presents, és un vi complex, gastronòmic, ple i llarg, cítric amb limonet, i flavor molt cereal.
LA RECTORIA
Després d'una maceració de 36 hores, arrenca la fermentació amb llevats propis.Acaba la fermentació alcohòlica a les bótes i roman després de dos trasbalsos, en ella, durant dos mesos. Embotellada una brevíssima tirada de 700 botelles amb una lleugera filtració i un nivell de sulfits baix.
No hi ha millor maridatge
que la bona companyia.

Fem alguna cosa xula?Una visita guiada! Volem que conega els nostres vins, però sobretot que descobrisca tot el que amaguen.El seu perfum, el seu origen i els seus secrets.

Será un plaer rebre-li en la nostra casa com manen les regles del bon amfitrió: amb les portes obertes i amb un bon vi.

Teléfono de reservas: 682 53 94 63
VISITA GENERAL

Conega la nostra vinya, el celler i els nostres processos de vinificació. Després tastarem tres vins amb una selecció de productes típics de la Marina Alta. Els grups han de ser des de sis fins a vint persones i es necessita reserva prèvia.La visita té una duració total aproximada de 2 hores.

18€/PER
VISITA A LÁLT DE BENIMAQUIA

Descobreix els orígens de la cultura ibera a través d'aquest antic emplaçament emmurallat situat a l'extrem nord-oest del Montgó. La visita es realitzarà de la mà d'un arqueòleg titulat. Abans de sortir, acompanyarem el nostre esmorzar d'un vi dolç i molt a tastarem dos vins més juntament amb una tapa. La durada total aproximada és de cinc hores, sortint des celler.

25€/PER
VISITA ESCOLAR

La importància de l'alimentació sana en els xiquets i que entenguen que els productes que transformem són els que generen l'entorn, el nostre futur, però sobretot el seu, no pot ser només el que lligen en un llibre de ciències.

Ens trobarà en algún lloc de la Marina Alta

Just entre Dénia i Xàbia.Al peus del Montgó.A nivel del Mediterrani. L´esperem prenent un vi.

Localización Les Freses

Crida'ns de dimarts a disapte de 10:00h a 17:00h al número de telèfon: 682 53 94 63

He llegit i accepte l´avís legal i la política de privacitat.
Bancalet
Ruta del Vino Alicante